Oral hoor ons: Die gesinslewe in die land het heeltemal verander. Mense wat in een huis as ‘n eenheid saam funksioneer, is nie altyd met bloedbande aan mekaar verbind nie.

Die Taakspan van Algemene Sinode sê: Kom ons noem hierdie kerngroep in ons samelewing die Huis. Geloof word veral gevorm in die groep waar ons leef, ontspan, saam eet, saam ry, en onder dieselfde dak slaap. Klik hier vir die boek Kerk+Huis. Hierdie produk is  deur die taakspan ontwikkel vir families om saam te gebruik om huisgeloof te versterk.

In die Real Lewe-reeks wat bestaan uit ‘n Handleiding op CD en ‘n gespreksgids vir ‘n Leier met ‘n groep jongmense uit Graad 7 tot 10, is daar ook elke week onderwerpe vir bespreking by die Huis.

Die LP3 werkboeke vir die Laerskoolgroepering, se nuutste publikasie, Ene ore. Nuwe maniere doen dieselfde. Aan die einde van elke groepsbespreking is daar vrae vir bespreking onder die opskrif: HuisGeloof.